Foto: z otevřených zdrojů
Tato metoda má malou nevýhodu
Vaření brambor ve slupce může v troubě trvat déle než hodinu a ve vzduchové fritéze o nic méně. The Mirror se však podělil o recept na pečené brambory od slavného foodblogera, které jsou připraveny během několika minut a „vyjdou pokaždé perfektně“.
Foodblogerka Catherine Doherty odhalila nový trik, který zaručí „dokonalé“ brambory v obalu během několika minut. Vše, co potřebujete, je mikrovlnná trouba.
Brambory nejprve důkladně omyjte a každou stranu šestkrát propíchejte vidličkou, poté je položte na talíř vhodný do mikrovlnné trouby. Doba vaření závisí na výkonu vaší mikrovlnné trouby, velikosti brambor a jejich množství, ale orientačně: dvě střední brambory se uvaří asi za 10 minut, čtyři střední za 15–16 minut a jedna malá brambora za 6 minut. zápis.
Poté brambory nakrájejte na polovinu a přidejte vámi zvolené polevy.
Nejjednodušší možností je přidat trochu másla a posypat sýrem. Poté ještě několik sekund v mikrovlnné troubě, dokud se sýr nerozpustí.
Vaše dokonale měkké brambory jsou hotové!
Jedinou nevýhodou této metody je, že slupky z brambor nejsou tak křupavé jako v troubě nebo ve fritéze. Ale když uvážíte, že se vaří za pouhých šest minut, je to malá cena.
Stránka není bezpečná Všechna vaše data jsou ohrožena: hesla, historie prohlížeče, osobní fotografie, bankovní karty a další osobní údaje budou zneužity útočníky.