Proč byste si neměli kupovat silikonové formy: hlavní důvody jmenoval kuchařský expert

Foto: z otevřených zdrojů

Tyto formy mají mnoho nevýhod

Silikonové formy jsou v kuchyni velmi oblíbené. Snadno se v nich vaří a výpek seženete bez problémů. Ne všichni však souhlasí s tím, že je to nejlepší možnost.

„Silikonové pekáče jsou méně ideální, protože nevedou teplo tak rovnoměrně,“ řekl Thetakeout Jerelle Guy, vývojář receptů a majitel Chocolate Basil.

Při použití silikonové formy, říká, můžete zjistit, že některé části jsou zcela upečené a jiné ne. Neudrží teplo trouby tak dobře jako kov nebo sklo.

Při nákupu nové uniformy je třeba zvážit několik věcí, počínaje materiálem, ze kterého je vyrobena. Ty nejlepší jsou vyrobeny z hliníku.

„Pokud jde o pánve, dávám přednost hliníkovým pánvím, které jsou dobře vymaštěné a vysypané moukou. Zahřívají se rovnoměrně a dávají pěknou kůrku,“ říká Guy.

Navíc stojí za to hledat formy světlejší barvy, protože podle kuchaře poskytují nejrovnoměrnější pečení a zhnědnutí.

Můžete použít i litinové formy, ale jsou mnohem těžší než hliníkové. Při vaření s nimi se můžete více unavit a dokonce na sebe nechtěně upustit formu s dezertem.

Je také důležité myslet na to, jak budete koláč vyjímat z formy. Některé mají rukojeti nebo širší strany, abyste měli něco, za co se můžete chytit a snadno dort obrátit. Takové formy jsou však dražší.

Stránka není bezpečná Všechna vaše data jsou ohrožena: hesla, historie prohlížeče, osobní fotografie, bankovní karty a další osobní údaje budou zneužity útočníky.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
CTU in Prague Blog

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: